NEWSLETTER 1 — NL

Hallo,

We zijn blij U te melden dat de 2de editie van de “trail des gueules noires” op zaterdag 19 december zal plaatsvinden. Een nieuwe gebruiksvriendelijker website werd voor dit doel gecreëerd op het volgende adres :

http://www.trail‐gueulesnoires‐blegny.be/

De editie van 2014 had geleid tot een winst van rond 500 €, die we aan de Basisschool van Speciaal Onderwijs van de Franse Gemeenschap (EESPCF) in Saive hebben overgemaakt. De directrice heeft ons hiervoor vriendelijk bedankt door het volgende bericht :

Beste trailvrienden,

Met deze e-mail wil ik de ploeg van de “trail des gueules noires” voor uw donatie aan onze school bedanken. Dit zal gebruikt worden om een deel van de reis naar de kust van de drie eerste leerklassen te financieren. Namens onze leerlingen en onze ploeg, HARTELIJK BEDANKT ! 

S. JANSSEN, directrice
E.E.S.P.C.F. - Type 4
Rue des Champs 1
4671 SAIVE

Voor de editie van 2015 zullen de winsten ook aan een zorginstelling voor gehandicapten en kansarmen gestort worden. Tot op heden is de keuze van de instelling nog niet gemaakt.

Dit jaar stellen we hetzelfde parkoers voor als in 2014 maar met enkele wijzigingen die ervoor zorgen dat je nog meer mooie plekjes van onze regio kan ontdekken.

De inschrijvingen zijn al geopend. Wij hopen U binnenkort op ons parkoers te zien en staan open voor uw opmerkingen en wensen.

Tot weerziens.

Serge PIRAUX en Marc COLLINET